Huis verkoopklaar maken

Bent u op zoek naar een partij die uw bedrijf, woning of huis verkoopklaar kan maken? DB ontruiming helpt zowel particulieren als bedrijven bij het verkoopklaar maken van een huis of pand in de regio Noord-Holland.

Woning verkoopklaar maken

Gaat u verhuizen of heeft u te maken met een vervelende situatie waarin u genoodzaakt bent uw eigen woning of de woning van een dierbare te verkopen? Dan biedt het verkoopklaar maken van de woning een uitkomst. Wanneer het gaat om een verhuizing heeft u vaak geen zin meer om de oude woning volledig op te knappen voor de volgende eigenaren. U wilt zich liever focussen op uw nieuwe woning of niet bezig zijn met het achterstallig onderhoud van een vorige eigenaar. Toch is het wel belangrijk dat de woning aantrekkelijk is voor de verkoop.

Huis of bedrijf bezemschoon opleveren

Het bezemschoon opleveren van uw oude woning of bedrijfspand houdt in dat je het netjes achterlaat voor de volgende eigenaar. Vaak betekent het in de praktijk dat alle losse spullen verwijderd worden en alle ruimtes grondig gereinigd moeten zijn.

Iedere corporatie hanteert andere eisen voor het bezemschoon opleveren van het pand, waardoor dit vaak leidt tot discussie over wat nu exact bezemschoon opleveren inhoudt. Het weghalen van spullen wordt geïnterpreteerd als het verhuizen van meubels, maar daarmee worden zaken zoals gordijnen, vloeren en geverfde muren vergeten.

Werkwijze

In de meeste gevallen worden deze afspraken omtrent het achterlaten van de ruimte vastgelegd in een overeenkomst. Wanneer u kiest voor BD ontruiming nemen wij de zorg voor het opruimen voor u uit handen en zorgen wij ervoor dat de ruimte bezemschoon wordt opgeleverd.

Wij komen altijd onze afspraken na en hebben een 100% oplever- en tevredenheidsgarantie. Na goedkeuring van de offerte plannen we direct samen een datum in om de woning of het pand op te ruimen.

Offerte verkoopklaar maken bedrijf of woning

Wilt u uw huis of bedrijf verkoopklaar maken? Neem gerust vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan! Wij maken voor u een offerte op maat, waarbij u niet verrast wordt door onverwachte kosten achteraf. Bij ons staat eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel en is ons doel om u volledig te ontzorgen.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan

Wat zeggen onze klanten?