Opruimen

DB Ontruiming helpt zowel particulieren als bedrijven bij het opruimen van woningen en/of bedrijfspanden en zorgt ervoor dat deze bezemschoon worden opgeleverd in heel Noord-Holland. Heeft u een huis of bedrijfspand die u door een professionele partij wil laten opruimen? DB ontruiming heeft ruime ervaring in het professioneel opruimen en reinigen van huizen en bedrijfspanden.

Huis of bedrijf bezemschoon opleveren

Het bezemschoon opleveren van uw oude woning of bedrijfspand houdt in dat je het netjes achterlaat voor de volgende eigenaar. Vaak betekent het in de praktijk dat alle losse spullen verwijderd worden en alle ruimtes grondig gereinigd moeten zijn.

Iedere corporatie hanteert andere eisen voor het bezemschoon opleveren van het pand, waardoor dit vaak leidt tot discussie over wat nu exact bezemschoon opleveren inhoudt. Het weghalen van spullen wordt geïnterpreteerd als het verhuizen van meubels, maar daarmee worden zaken zoals gordijnen, vloeren en geverfde muren vergeten.

Werkwijze woning opruimen

In de meeste gevallen worden deze afspraken omtrent het achterlaten van de ruimte vastgelegd in een overeenkomst. Wanneer u kiest voor BD ontruiming nemen wij de zorg voor het opruimen voor u uit handen en zorgen wij ervoor dat de ruimte bezemschoon wordt opgeleverd volgens de regels van de verhuurder.

Wij komen altijd onze afspraken na en hebben een 100% oplever- en tevredenheidsgarantie. Na goedkeuring van de offerte plannen we direct samen een datum in om de woning of het pand op te ruimen.

Offerte voor het opruimen van uw bedrijf of woning

Wilt u uw huis of bedrijf professioneel laten opruimen? Neem gerust vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan! Wij maken voor u een offerte op maat, waarbij u niet verrast wordt door onverwachte kosten achteraf. Bij ons staat eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel en is ons doel om u volledig te ontzorgen.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan

Chat openen
1
Scan de code
Hallo👋Kan ik je ergens mee helpen?
Ik beantwoord graag je vragen!