Opslag

Wilt u tijdelijk uw inboedel opslaan wegens een verhuizing of overgangsfase? BD ontruiming biedt inboedel opslag in Purmerend voor een korte periode. Uw spullen worden opgeslagen in een speciale opslagruimte die wij in eigen beheer hebben. Deze ruimte is veilig en waarborgt uw spullen zodat deze tijdens de opslag niet kunnen beschadigen.

Opslag inboedel tarieven

Benieuwd naar de tarieven voor de opslag van uw meubels of andere inventaris? Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Onze opslagplaats is gevestigd in Purmerend.

Met spoed verhuizen

Wilt u snel verhuizen naar een nieuw huis of bedrijfspand? Wij kunnen de verhuizing al vaak binnen een paar dagen realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact op met 06-30501837, zodat we direct de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij verzorgen de verhuizing naar de (tijdelijke) opslag en wanneer u de ruimte gevonden heeft voor uw inventaris, verhuizen we alles naar de nieuwe locatie.

Recyclen

Blijkt nu toch dat uw oude meubels niet meer passen in de nieuwe ruimte dan zorgen wij ervoor dat deze spullen gebracht worden naar de milieustraat waar alles gerecycled wordt. Alle bruikbare spullen schenken wij aan goede doelen.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan

Chat openen
1
Scan de code
Hallo👋Kan ik je ergens mee helpen?
Ik beantwoord graag je vragen!