Schoonmaken

DB Ontruiming helpt zowel particulieren als bedrijven bij bijzondere schoonmaak in Noord-Holland. Heeft u te maken met een woning of pand die vervuilt is door (extreme) omstandigheden en zoekt u een partij die discreet en professioneel helpt? DB ontruiming heeft ruime ervaring in het professioneel ontruimen en reinigen van woningen en bedrijfspanden.

Wanneer een professionele reiniging van de woning?

Er zijn meerdere redenen waarom er gekozen wordt voor het laten reinigen van een woning. Denk bijvoorbeeld aan extreem vervuilde woningen als gevolg van hoarden, de plaats van lijkvinding, plaats delict of schoonmaak van lijkvocht. Maar ook voor het reinigen van de geur van nicotine, schimmels of brand kunt u DB ontruiming inschakelen.

Spoed schoonmaak

Heeft u te maken met een plotseling overlijden, brand of andere calamiteiten? Geen probleem! Wij kunnen u met spoed helpen het huis te ontreinigen en staan binnen een paar dagen voor u klaar. Wilt u direct contact? Bel gerust 0630501837.

Werkwijze woning laten reinigen

DB Ontruiming helpt zowel particulieren als bedrijven bij bijzondere schoonmaak in heel Noord-Holland. Wij komen altijd onze afspraken na en hebben een 100% oplever- en tevredenheidsgarantie. Na goedkeuring van de offerte plannen we direct samen een datum in om de woning of het pand schoon te maken.

Neem gerust vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan! Wij maken voor u een offerte op maat, waarbij u niet verrast wordt door onverwachte kosten achteraf. Bij ons staat eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel en is ons doel om u volledig te ontzorgen.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan

Chat openen
1
Scan de code
Hallo👋Kan ik je ergens mee helpen?
Ik beantwoord graag je vragen!