Schuur of berging op laten ruimen

De garage, berging of schuur is de ideale plek om alle spullen op te bergen die je (tijdelijk) niet meer nodig hebt of simpelweg omdat je er geen afstand van kunt doen. Toch komt er een punt dat u weer geconfronteerd wordt met de opslagplek voor spullen. Bijvoorbeeld wanneer u gaat verhuizen of wanneer u plotseling te maken krijgt met het overlijden van een dierbare. Ziet u op tegen de enorme klus? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan voor het op laten ruimen van uw schuur, berging of garage door DB ontruiming. 

Uw opslagruimte op laten ruimen door DB ontruiming

Wij hebben jarenlange ervaring in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. Wij helpen u graag met het ontruimen van uw garage, opslagbox, berging, schuur, zolder of kelder. Alle persoonlijke bezittingen zoals foto’s, trouwboeken of andere items van de eigenaar worden respectvol behandeld en zullen niet verdwijnen; deze bieden wij netjes aan u aan.

Tijdens een eerste ontmoeting maken wij direct een offerte op. Deze is geheel gratis en vrijblijvend. Vooraf maken we duidelijke afspraken waarbij uw wensen centraal staan en er geen onduidelijkheden bestaan.

Onze werkwijze

Wij zorgen ervoor dat we uw opbergruimte snel en vakkundig leeghalen. In de meeste gevallen stellen wij binnen een dag een offerte op en kunnen we snel aan de slag. We scheiden de waardevolle spullen en zorgen ervoor dat de andere spullen bij een kringloop terecht komen of netjes worden afgeleverd bij de milieustraat. Wij kunnen u helpen bij:

  • Het ontruimen van een bergruimte na of voor overlijden;
  • Het netjes aanleveren van uw waardevolle spullen;
  • Het tijdelijk opslaan van uw inboedel tijdens een verhuizing;
  • Het afvoeren van niet bruikbare inboedel naar de milieustraat;
  • Het leveren van bruikbare inboedel bij een kringloop;
  • Het bezemschoon opleveren van de ruimte (of gehele woning);
  • Het verkoopklaar maken van de woning.

Offerte voor het opruimen van uw garage, opslag, zolder of berging

Wilt u uw garage, opslagbox, zolder of berging professioneel laten opruimen? Neem gerust vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan! Wij maken voor u een offerte op maat, waarbij u niet verrast wordt door onverwachte kosten achteraf. Bij ons staat eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel en is ons doel om u volledig te ontzorgen.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan

Wat zeggen onze klanten?