Woning ontruimen na overlijden

Heeft u te maken met een plotseling overlijden van een dierbare? Het overlijden is een vervelende gebeurtenis, waarbij u niet wil nadenken over een huis dat achterblijft met de volledige inboedel. U kiest daarom voor een partij die u kan helpen bij het leeghalen van een woning, appartement of bij het ontruimen van een kamer in het verpleeghuis na overlijden.

Spoedontruiming

DB ontruiming helpt met spoed bij het ontruimen en het leeghalen van een woning bij overlijden. Wij komen altijd onze afspraken na en hebben een 100% oplever- en tevredenheidsgarantie. Na goedkeuring van de offerte plannen we direct samen een datum in om het huis te ontruimen. U heeft eerst de mogelijkheid om waardevolle en/of persoonlijke spullen uit te zoeken, vervolgens hoeft u hier niet meer naar om te kijken en leveren wij de woning op naar de wensen van de eigenaar. Uiteraard nemen we na het leegruimen van het huis contact met u op.

Huis leeghalen na overlijden door DB ontruiming

U zit met een boel spullen die u niet meer kwijt kunt of wilt. Het zelf leeg halen zorgt voor regelwerk en het neemt veel tijd in beslag. De reden voor het leeghalen van een woning is meestal niet van vrolijke aard, door het uit te besteden aan DB ontruiming blijft uw emotionele betrokkenheid beperkt.

Huis leeghalen na overlijden kosten

Bent u benieuwd wat het kost om een woning te laten ontruimen en leeghalen? De kosten zijn afhankelijk van de grootte van de woning en de werkzaamheden die daarbij komen kijken. Wij werken snel Neem gerust vrijblijvend contact op! Wij maken voor u een offerte op maat, waarbij u niet verrast wordt door onverwachte kosten achteraf. Bij ons staat eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel en is ons doel om u volledig te ontzorgen op het gebied van ontruimingen. Wij kunnen indien gewenst de eindoplevering met de verhuurder uitvoeren.

Woningontruiming en recyclen

Alle niet meer bruikbare spullen en materialen, zoals een kapotte wasmachine of een versleten bank, worden naar de milieustraat gebracht in uw omgeving waar deze gerecycled worden. Alle bruikbare spullen schenken wij aan goede doelen.

Tijdelijke opslag inboedel na overlijden Purmerend

Wanneer u te maken heeft met een plotseling overlijden, dan heeft u hoogstwaarschijnlijk ook te maken met een inboedel die u niet kwijt kunt. Heeft u tijdelijke opslag van de inboedel na overlijden nodig? Wij kunnen naast de ontruiming van de woning na overlijden ook de inboedel tijdelijk voor u opslaan. Lees hier meer voor het tijdelijk opslaan van een inboedel.

Meer informatie over onze woningontruiming of andere diensten?

Wij helpen u graag bij uw woningontruiming! Bent u benieuwd waar wij u mee kunnen helpen of wat er allemaal mogelijk is bij een woningontruiming? Neem gerust vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan. Wij zijn te bereiken op 085 0488889.

Naast een woningontruiming kunnen wij u ook helpen bij een bedrijfsontruiming, woning verkoop klaar maken, tijdelijke opslag en overname van inventaris.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan

Chat openen
1
Scan de code
Hallo👋Kan ik je ergens mee helpen?
Ik beantwoord graag je vragen!