Woningontruiming Haarlem

DB Ontruiming helpt zowel particulieren als bedrijven bij woningontruimingen in Haarlem. Wij komen altijd onze afspraken na en hebben een 100% oplever- en tevredenheidsgarantie. Na goedkeuring van de offerte plannen we direct samen een datum in om het huis te ontruimen. U heeft eerst de mogelijkheid om waardevolle en/of persoonlijke spullen uit te zoeken, vervolgens hoeft u hier niet meer naar om te kijken en leveren wij de woning op naar de wensen van de eigenaar. Vanzelfsprekend nemen we na het leegruimen van het huis contact met u op.

Spoed woningontruiming Haarlem

Moet u met spoed uw woning ontruimen wegens een verhuizing of heeft u te maken met een plotseling overlijden? Geen probleem! Wij kunnen u met spoed helpen het huis te ontruimen en staan meteen voor u klaar. We gaan snel en grondig te werk en nemen zoveel mogelijk zorgen uit handen. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent! Wilt u direct contact wegens een spoedontruiming? Bel gerust naar 0630501837.

Wanneer een woningontruiming in Haarlem?

De reden om uw woning te ontruimen kan zijn wegens overlijden, scheiding, emigratie of simpelweg een verhuizing. U zit met een hoop spullen die u niet meer kwijt wilt of kunt. Het zelf leeg halen zorgt voor veel regelwerk en het neemt enorm veel tijd in beslag. De reden voor het leeghalen van een woning is meestal geen leuke taak, vooral als er iemand overleden is. Door het uit te besteden aan DB ontruiming blijft uw emotionele betrokkenheid beperkt. Hierdoor houdt u meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen.

Professionele woningontruimingen van DB ontruiming

DB ontruiming ontzorgt u 100% volledig van het ontruimen van de woning tot het bezem klaar maken voor een eventuele volgende bewoner. Naast dat het veel tijd kost om dit zelf te doen, hebben wij ook de juiste materialen om de woning snel te ontruimen. Heeft u bijvoorbeeld gedacht aan het verwijderen van de vloer? Het grondig schoonmaken van de woning? Het vervoeren van zware meubels of het recyclen van diverse materialen? Al deze taken nemen wij graag voor u uit handen!

Werkwijze DB ontruiming

Uw woning of organisatie wordt professioneel leeggehaald waarbij rekening wordt gehouden met al uw wensen. Alle persoonlijke bezittingen zoals foto’s, trouwboeken of andere items van de eigenaar worden uiterst respectvol behandeld en zullen niet verdwijnen of kapot gaan; deze leveren wij netjes aan u aan.

Tijdens een eerste ontmoeting maken we samen direct een offerte op. Deze is geheel gratis en vrijblijvend. Vooraf maken we duidelijke afspraken waarbij uw wensen centraal staan en er geen onduidelijkheden bestaan.

Woningontruiming en recyclen

Alle spullen en materialen die na een ontruiming niet meer gewenst zijn, zoals een kapotte wasmachine of een versleten bank, worden naar de milieustraat gebracht in uw omgeving waar deze gerecycled worden. Alle bruikbare spullen schenken wij aan goede doelen zodat uw spullen een nieuwe, waardevolle bestemming kunnen krijgen. Bovendien draagt u dan bij aan een beter milieu, omdat uw spullen op deze manier niet op de afvalhoop belanden. Uiteraard kunt u uw spullen natuurlijk ook naar een goed doel brengen naar eigen keuze!

Tijdelijke opslag voor verhuizing

Gaat u verhuizen naar een nieuwe woning en weet u niet zeker of uw oude inboedel past? Wij kunnen de inboedel tijdelijk voor u opslaan. Lees hier meer voor het tijdelijk opslaan van een inboedel.

Meer informatie over onze woningontruiming of andere diensten?

Wij helpen u graag bij uw woningontruiming en het bezemschoon maken van uw woning in Haarlem! Bent u benieuwd waar wij u mee kunnen helpen of wat er allemaal mogelijk is bij een woningontruiming? Neem gerust vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan. Wij zijn te bereiken op 085 0488889.

Naast een woningontruiming kunnen wij u ook helpen bij een bedrijfsontruiming, woning verkoop klaar maken, tijdelijke opslag en overname van inventaris.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan

Chat openen
1
Scan de code
Hallo👋Kan ik je ergens mee helpen?
Ik beantwoord graag je vragen!