Woningontruiming Purmerend

Woningontruiming in Purmerend nodig? DB Ontruiming helpt zowel particulieren als bedrijven bij woningontruimingen. Wij komen altijd onze afspraken na en hebben een 100% oplever- en tevredenheidsgarantie. Na goedkeuring van de offerte plannen we direct samen een datum in om het huis te ontruimen. U heeft eerst de mogelijkheid om waardevolle en/of persoonlijke spullen uit te zoeken voor de woningontruiming, vervolgens hoeft u hier niet meer naar om te kijken en leveren wij de woning op naar de wensen van de eigenaar. Natuurlijkerwijs nemen we na het leegruimen van het huis contact met u op.

Spoed woning ontruimen in Purmerend

Moet u met spoed uw woning ontruimen wegens een verhuizing of heeft u te maken met een onverwachts overlijden? Geen probleem! Wij kunnen u met spoed helpen met onze diensten om het huis te ontruimen en staan meteen voor u klaar. Bij elke ontruiming gaan we snel en grondig te werk zodat we voor u zoveel mogelijk zorgen uit handen kunnen nemen. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent! Wilt u direct contact voor een spoedontruiming? Bel ons dan via 0630501837.

Wanneer een woning laten ontruimen?

De reden uw woning te ontruimen kan zijn wegens overlijden, maar ook een scheiding, emigratie of simpelweg een verhuizing. U zit met een hoop spullen die u niet meer kwijt wilt of kunt. Het zelf leeg halen van een woning vergt meestal veel werk en het kan enorm veel tijd in beslag nemen. De reden voor het leeghalen van een woning is meestal geen leuke reden, vooral als er iemand overleden is.

Door het uit te besteden aan DB ontruiming blijft uw emotionele betrokkenheid beperkt. Hierdoor houdt u meer tijd over voor de dingen die er echt toe doen.

Professionele woningontruimingen van DB ontruiming in Purmerend

DB ontruiming ontzorgt u 100% volledig van het ontruimen van de woning tot het bezem klaar maken voor een eventuele volgende bewoner. Naast dat het veel tijd kost om dit zelf te doen, hebben wij ook de juiste gereedschappen om de woning snel te ontruimen. Heeft u bijvoorbeeld gedacht aan het weghalen van de vloer? Het grondig schoonmaken van de woning? Het vervoeren van zware meubels of het recyclen van allerlei materialen? Al deze taken nemen wij meer dan graag voor u uit handen!

Werkwijze DB ontruiming in Purmerend

Uw woning of organisatie wordt professioneel leeggehaald waarbij rekening wordt gehouden met al uw wensen. Alle persoonlijke bezittingen zoals foto’s, trouwboeken of andere items van de eigenaar worden uiterst respectvol behandeld en zullen niet verdwijnen of kapot gaan; deze leveren wij netjes aan u aan.

Tijdens een eerste ontmoeting maken we samen direct een offerte op. Deze is geheel gratis en vrijblijvend. Vooraf maken we duidelijke afspraken waarbij uw wensen centraal staan en er geen onduidelijkheden bestaan.

Woningontruiming en recyclen

Alle spullen en materialen die na een woningontruiming niet meer gewenst zijn, zoals een kapotte wasmachine of een versleten bank, worden naar de milieustraat gebracht in uw omgeving waar deze gerecycled worden. Alle bruikbare spullen schenken we gezamenlijk aan goede doelen zodat uw spullen een nieuwe, waardevolle bestemming kunnen krijgen. Bovendien draagt u dan bij aan een beter milieu, omdat uw spullen op deze manier niet in de afvalhoop belanden. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een goed doel uit te kiezen.

Tijdelijke opslag voor verhuizing in Purmerend

Gaat u verhuizen naar een nieuwe woning en weet u niet zeker of uw oude inboedel past? Wij kunnen de inboedel tijdelijk voor u opslaan. Lees hier meer voor het tijdelijk opslaan van een inboedel.

Meer informatie

Wij helpen u graag met het ontruimen van uw woning! Bent u benieuwd waar we u mee kunnen helpen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag een gratis offerte aan. We zijn te bereiken via 085 0488889.

Naast een woningontruiming kunnen wij u ook helpen bij een bedrijfsontruiming, woning verkoop klaar maken en bezemschoon opleveren, tijdelijke opslag en overname van inventaris.

Wij ontruimen ook woningen in de volgende regio’s:

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan