Zolder op laten ruimen

De kerstboom, skikleren, speelgoed waar niet meer naar wordt omgekeken en kostbare erfstukken van dierbaren: de zolder is de ideale opslagplek voor deze spullen. De zolder is namelijk de plek waar u niet dagelijks geconfronteerd wordt met de inboedel die u eigenlijk niet meer gebruikt. Bij veel huishoudens wordt er ook dankbaar gebruik gemaakt van de shotten waarachter de kinderkunstwerken verscholen gaan, waar ouders geen afstand van kunnen doen. Toch komt er een dag waarop die zolder ontruimt moet worden. Dit kan zijn vanwege een verhuizing, plotseling overlijden, emigratie of simpelweg omdat het tijd is om schoon schip te maken.

Hulp bij het ontruimen van de zolder

De zolder is een enorme opslag plek geworden voor van alles en nog wat. Het opruimen of ontruimen daarvan vindt u een enorme opgave en dat is ook begrijpelijk. DB ontruiming helpt u bij het ontruimen en opruimen van uw zolder. Wij zorgen ervoor dat uw kostbare bezittingen niet verloren gaan en dat uw bruikbare spullen worden gebracht naar een kringloopwinkel. Zo hoeft u niet te sjouwen met zware spullen die u toch niet meer gebruikt en kunnen uw bruikbare inboedel een ander gezin blij maken. Spullen die niet meer functioneren of versleten zijn worden naar de milieustraat gebracht.

Onze werkwijze

Wij zorgen ervoor dat we uw zolder snel en vakkundig leeghalen. In de meeste gevallen stellen wij binnen een dag een offerte op en kunnen we snel aan de slag. We scheiden de waardevolle spullen en zorgen ervoor dat de andere spullen bij een kringloop terecht komen of netjes worden afgeleverd bij de milieustraat. Wij kunnen u helpen bij:

  • Het ontruimen van een bergruimte na of voor overlijden;
  • Het netjes aanleveren van uw waardevolle spullen;
  • Het tijdelijk opslaan van uw inboedel tijdens een verhuizing;
  • Het afvoeren van niet bruikbare inboedel naar de milieustraat;
  • Het leveren van bruikbare inboedel bij een kringloop;
  • Het bezemschoon opleveren van de ruimte (of gehele woning);
  • Het verkoopklaar maken van de woning.

Offerte voor het opruimen en ontruimen van de zolder

Wilt u uw zolder professioneel laten opruimen en/of ontruimen? Neem gerust vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan! Wij maken voor u een offerte op maat, waarbij u niet verrast wordt door onverwachte kosten achteraf. Bij ons staat eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel en is ons doel om u volledig te ontzorgen.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan

Wat zeggen onze klanten?