Bedrijfsontruiming

Is uw bedrijf failliet of gaat u verhuizen van locatie? Wij helpen bedrijven bij het ontruimen van het kantoor of bedrijfspand in heel Noord-Holland. Wij komen altijd onze afspraken na en hebben een 100% oplever- en tevredenheidsgarantie. Na goedkeuring van de offerte plannen we direct samen een datum in om het bedrijfspand te ontruimen. Tevens kopen wij ook complete of gedeeltelijke inventarissen op.

Bedrijfsontruiming

Heeft u een bedrijfspand, kantoor of magazijn die u professioneel wil laten ontruimen of verhuur/koop klaar wil maken? Bij de ontruiming van een bedrijf komt veel kijken en het kan ingrijpend zijn. Bij DB ontruiming beschikken wij over alle materialen om uw bedrijfspand professioneel te ontruimen.

Wat kost een bedrijfsontruiming?

Moet u wegens een faillissement of andere financiële reden het pand verlaten? De kosten voor het ontruimen van een bedrijfspand hoeven niet hoog te zijn en in sommige gevallen kan dit met een gesloten beurs. Tevens kopen wij ook complete of gedeeltelijke inventarissen over.

Vraag naar de voorwaarden en de mogelijkheden.

Offerte bedrijfsontruiming

Wilt u uw pand laten ontruimen? Neem gerust vrijblijvend contact op! Wij maken voor u een offerte op maat, waarbij u niet verrast wordt door onverwachte kosten achteraf. Bij ons staat eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel en is ons doel om u volledig te ontzorgen op het gebied van ontruimingen. Wij leveren het pand, kantoor of magazijn op aan de hand van de wensen van de huurder. Wij kunnen indien gewenst de eindoplevering met de verhuurder uitvoeren.

Een eventuele overname van uw complete of gedeelte bedrijfsinventaris is ook een mogelijkheid.

Werkwijze

Uw woning of organisatie wordt professioneel leeggehaald waarbij wij uw wensen in acht nemen. Alle persoonlijke bezittingen zoals foto’s, trouwboeken of andere items van de eigenaar worden respectvol behandeld en zullen niet verdwijnen; deze bieden wij netjes aan u aan.

Tijdens een eerste ontmoeting maken wij direct een offerte op. Deze is geheel gratis en vrijblijvend. Vooraf maken we duidelijke afspraken waarbij uw wensen centraal staan en er geen onduidelijkheden bestaan.

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan

Chat openen
1
Scan de code
Hallo👋Kan ik je ergens mee helpen?
Ik beantwoord graag je vragen!