Woningontruiming Noord-Holland

Woningontruiming Noord-Holland

DB Ontruiming helpt zowel particulieren als bedrijven bij woningontruimingen in heel Noord-Holland. Wij komen altijd onze afspraken na en hebben een 100% oplever- en tevredenheidsgarantie. Na goedkeuring van de offerte plannen we direct samen een datum in om het huis te ontruimen. U heeft eerst de mogelijkheid om waardevolle en/of persoonlijke spullen uit te zoeken, vervolgens hoeft u hier niet meer naar om te kijken en leveren wij de woning op naar de wensen van de eigenaar. Uiteraard nemen we na het leegruimen van het huis contact met u op.

Woningontruiming nodig?

Heeft u te maken met een plotseling overlijden, wilt u het ouderlijk huis leeghalen of moet u snel verhuizen? Geen probleem! Wij kunnen u met spoed helpen het huis te ontruimen en staan binnen een paar dagen voor u klaar. Wilt u direct contact wegens een spoedontruiming? Bel gerust 0630501837.

Wanneer een woning laten ontruimen?

De reden voor een woningontruiming kan zijn wegens overlijden, scheiding, emigratie of simpelweg een verhuizing. U zit met een boel spullen die u niet meer kwijt kunt of wilt. Het zelf leeg halen zorgt voor regelwerk en het neemt veel tijd in beslag. De reden voor het leeghalen van een woning is meestal niet van vrolijke aard, door het uit te besteden aan DB ontruiming blijft uw emotionele betrokkenheid beperkt.

Woningontruiming na overlijden

Heeft u te maken met een plotseling overlijden van een dierbare? Het overlijden is een vervelende gebeurtenis, waarbij u niet wil nadenken over een huis dat achterblijft met de volledige inboedel. U kiest daarom voor een partij die u kan helpt bij het leeghalen van een woning, appartement of bij het ontruimen van een kamer in het verpleeghuis na overlijden.

Professionele woningontruimingen

Wij ontzorgen u volledig van het ontruimen van de woning tot het bezem klaar maken voor een eventuele volgende bewoner. Naast dat het veel tijd kost om dit zelf te doen, hebben wij ook de juiste materialen om de woning snel te ontruimen. Heeft u bijvoorbeeld gedacht aan het verwijderen van de vloer, het grondig schoonmaken van de woning, het vervoeren van zware meubels of het recyclen van materiaal? Al deze werkzaamheden nemen wij voor u uit handen bij een woningontruiming.

Werkwijze woning ontruimen en bezemschoon opleveren

Uw woning of organisatie wordt professioneel leeggehaald waarbij wij uw wensen in acht nemen. Alle persoonlijke bezittingen zoals foto’s, trouwboeken of andere items van de eigenaar worden respectvol behandeld en zullen niet verdwijnen; deze bieden wij netjes aan u aan.

Tijdens een eerste ontmoeting maken wij direct een offerte op. Deze is geheel gratis en vrijblijvend. Vooraf maken we duidelijke afspraken waarbij uw wensen centraal staan en er geen onduidelijkheden bestaan.

Woningontruiming en recyclen

Alle niet meer bruikbare spullen en materialen, zoals een kapotte wasmachine of een versleten bank, worden naar de milieustraat gebracht in uw omgeving waar deze gerecycled worden. Alle bruikbare spullen schenken wij aan goede doelen.

Tijdelijke opslag voor verhuizing

Gaat u verhuizen naar een nieuwe woning en weet u niet zeker of uw oude inboedel past? Wij kunnen de inboedel tijdelijk voor u opslaan. Wilt u tijdelijk uw inboedel opslaan wegens een verhuizing of overgangsfase? BD ontruiming biedt inboedel opslag in Purmerend voor een korte periode. Uw spullen worden opgeslagen in een speciale opslagruimte die wij in eigen beheer hebben. Deze ruimte is veilig en waarborgt uw spullen zodat deze tijdens de opslag niet kunnen beschadigen.

Met spoed verhuizen

Wilt u snel verhuizen naar een nieuw huis of bedrijfspand? Wij kunnen de verhuizing al vaak binnen een paar dagen realiseren. Neem gerust vrijblijvend contact op met 06-30501837, zodat we direct de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij verzorgen de verhuizing naar de (tijdelijke) opslag en wanneer u de ruimte gevonden heeft voor uw inventaris, verhuizen we alles naar de nieuwe locatie.

Vloer laten verwijderen

Heeft u een oude vloer die u verwijderd wilt hebben in de regio Noord-Holland? Bij DB ontruiming helpen wij u graag uw oude vloer te verwijderen van tapijt tot pvc. Lees hier meer over het verwijderen van een vloer.

Meer informatie over onze woningontruiming of andere diensten?

Wij helpen u graag bij uw woningontruiming! Bent u benieuwd waar wij u mee kunnen helpen of wat er allemaal mogelijk is bij een woningontruiming? Neem gerust vrijblijvend contact op of vraag een offerte aan. Wij zijn te bereiken op 085 0488889.

Naast een woningontruiming kunnen wij u ook helpen bij een bedrijfsontruiming, woning verkoop klaar maken, tijdelijke opslag en overname van inventaris.

Wij ontruimen woningen in:

Purmerend, Amsterdam, Aalsmeer, Abcoude, Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Diemen, Haarlem, Heemskerk, Heemstede, Hoorn, Zaandam, Zandvoort

Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan

Chat openen
1
Scan de code
Hallo👋Kan ik je ergens mee helpen?
Ik beantwoord graag je vragen!