Over ons

Woningontruiming wat kost dat?

Ons bedrijf

Wanneer u uw woning of bedrijf wilt laten ontruimen bent u bij ons op het juiste adres. Naast onze ontruimservice staan we ook voor u klaar indien u hulp nodig heeft met uw bedrijf of woning verkoopklaar maken.

Werkzaamheden die hieronder vallen omvatten, maar zijn niet gelimiteerd tot het leggen van vloeren, het voorzien van schilder en stukwerk en het uitvoeren van reparaties. We zijn ook instaat om u te helpen met verhuizen of het (gedeeltelijk) overkopen van uw inventaris. Een professioneel team staat voor u klaar.

Onze missie

We begrijpen dat een ontruiming een ingrijpende en fysieke klus is. Veel voorkomende problemen zijn dat u moet opereren onder tijdsdruk, dat u door een emotioneel moeilijke periode gaat of een overeenkomst moet nakomen.

We hebben ervaring met het werken onder verschillende omstandigheden en hebben als doel om al uw zorgen weg te nemen. Om deze reden zijn we niet enkel een ontruimservice, maar staan we ook voor u garant bij verwante diensten waar we u uitgebreid over informeren op onze website.

 

We zijn pas tevreden als u ook tevreden bent.

Ons werkgebied

Woningontruiming

Wij zijn actief in Noord-Holland en de regio Utrecht. We opereren vooral rondom de volgende gemeentes: Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Hoorn, Purmerend, Utrecht en Zaanstad en omstreken.

Waarom DB Ontruiming?

Als team zijn het onze waarden die ons drijven. Onze belofte is simpel: u kunt erop vertrouwen dat uw ontruiming zo pijnloos mogelijk verloopt en samen zullen we 100% trots zijn op het resultaat.

Professioneel team

Die altijd voor u klaarstaat

Ontzorgen

Wij nemen uw zorgen weg

Spoedservice

24/7 beschikbaar

Verhuizen

Voor particulier of bedrijven

Inventaris overname

Compleet of gedeeltelijk

Duurzaam

We recyclen uw afval

Wij zijn van alle markten thuis. Van ontruimingen tot aan hulp bij verhuizen.

Chat openen
1
Scan de code
Hallo👋Kan ik je ergens mee helpen?
Ik beantwoord graag je vragen!